Helahel
No Photo Available

ABDUL KARIM

53 - Sunni

Zuid Holland , Netherlands

Sep 30, 2020 13:54

Ik ben van Marrokkaanse afkomst. Ik ben al een hele lange tijd praktiserend Alhamdulilah.
Mijn leven staat in het teken van Islam. Dit houdt in dat ik veel waarde hecht aan de Quran en Sunnah met het begrip van de vrome voorgangers.

Ik streef ernaar om profijtvolle kennis op te doen. Alhamdulilah ik heb stappen weten te ondernemen, door bijvoorbeeld lessen te volgen en veel te luisteren naar lessen van geleerden. Daarnaast geef ik regelmatig vrijdagpreek in verschillende moskeeën Alhamdulilah.


En ben ik opzoek naar een oprechte vrouw die de grootheid van Allah tabaaraka wa ta3aalaa Kent of graag oprecht wilt leren kennen en namelijk Zijn wetten en regels oprecht uit haar hart in acht neemt of graag en oprecht daar naartoe wilt werken. Een vrome vrouw die haar man respecteert en volgt in alle zaken zolang het niet tegen as-shar3 (islamitische wetgeving) is, als zij haar/zich zelf nog niet op deze niveau van gehoorzaamheid ziet of bevindt, maar wel oprecht daar naartoe wilt werken.

Een vrouw die Allah vreest en samen met haar man op de pad van Allah wandelen en elkaar helpen om dichter bij Allah 3azza wa Jalla te komen.

Mijn nummer is 0628772649

Wa billahi tawfieq,

Wal - hamdolillahi rabbil - 3aalamien!