Helahel

Teman tidak sopan

Teman tidak sopan

Veronicha Chania Created Jan 15, 2020 03:09
7 Comments

Ini sangat mengesalkan karna aku mendapatkan beberapa teman yang sangat tidak sopan mereka terlalu memikirkan seks dan membuatku risih

 

This topic has 9 comments

Pure Heart

Jan 15, 2020 06:02

Salam Veronica

When you meet these type of men, terus block aje n ignore them kerna mereka ni nggak ikhlas mencari jodoh.

Jangan kamu sekali kali terpedaya dgn perangai syaitan ini kerna kita wanita Islam yg soleh dan inginkan kebahagian bersama teman yg bisa sayangi kita dan menjadi imam kpd kita....InsyaAllah

Ibrahim mostafa marey

Jan 15, 2020 15:49

Hillo

ally

Feb 12, 2020 07:28

Chaw

waleed💪💪👈

Feb 12, 2020 12:45

Some men do not have good Islamic morals, but it's simple my girlfriend made a block for them

waleed💪💪👈

Feb 12, 2020 12:46

Don't care about the messages he sends to you and stop them from sending you

Amir

Feb 12, 2020 23:59

Chaos + meow

Amir

Feb 13, 2020 00:00

Chao + meow

No Photo

Deleted User

Feb 13, 2020 01:49

Memang terlalu banyak.. nd terkadang mereka memaksa.. enaknya diapain yah mba... bikin kesal,, hrsnya lebih disaring orng2 yg seperti ini.. tp agak ga mnkn.. yg benar2 baik dan serious.. jarang... kl beruntung aja, bs dapatin...

No Photo

Deleted User

Feb 19, 2020 02:31

Ya...mungkin orang-orang yg betul , jarang gunain situs kayak gini kali ya 🤦🤦🤦

 

Leave comment...

You must be logged in to post comments. Please log in or register.